22 Ocak 2014 Çarşamba

SLAYT
Bilgisayar üzerinde ve ya medya dosyalarının olduğu her yerde bu medya dosyalarını paylaşmanın en eğlenceli yoludur. B u görüntüleri slayt gösterileri haline getirmek için  slayt gösterisi  iletişim kutusunu kullanırsınız. İstediğiniz zaman slayt gösterisinin ön izlemesini görmek için de uygulanan programdan yararlanabilirsiniz.
Eklediğiniz bu medya dosya görüntülerine isterseniz farklı müziklerde ekleyebilirsiniz. Yani anlaşılacağı gibi slayt bilgisayar ya de telefon üzerinden yüklediğiniz  resimlerin düzenlenerek arka arkaya gösterim şeklidir. Bir çok internet üzerinden bulabileceğiniz slayt  siteleri de bulunmaktadır.Tüm medya dosyalarına uygulanabilen bir işlem olan slayt gösterimi oldukça zevkli bir uygulama olmakta. Bir çok telefonda bile yapabileceğimiz bu uygulamayı genellikle bilgisayar üzerinden tercih etmekteyiz. Hiç slayt yapmamış birisi ,bilgisayar ya da telefon özelliklerinden yolla çıkarak  bu medya dosyasını hazırlayabilir.

 Birbirinden farklı bir çok fotoğrafı bir araya getirerek yapabileceğiniz bu uygulama oldukça zevkli ve görsellik anlamında şık olmakta. Sizler de bir çok yaşadığınız anı ölümsüzleştirmek adına çekildiğiniz tüm fotoğrafları bu uygulama ile oldukça keyifli bir halle getirebilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder